En veckolång slutvinjett

Nu är jag inne på det så kallade finliret. Alla kläder är framplockade och relativt genomtänkta, och med det följer att mitt rum nu är ett enda stort tillhåll för stök. Men jag har en känsla av att det där med alternativ ordning är något jag gör klokt i att vänja mig vid.

En snabb fråga som cirkulerat i mitt huvud de senaste dagarna; Hur viker man strumpor så att de tar så liten plats som möjligt? Jag har funderat och utforskat olika möjligheter;

20150806_153918
20150806_153905
20150806_15393420150806_153952

Vad tror ni? Jag tror nästan på sock-puckeln, faktiskt…  Eventuellt funkar det att trycka ner dem varstans de råkar får plats.
Viktigt sådant. Det är de små detaljerna som får packningen att gå ihop, resonerar jag.

I övrigt så har jag, med kalendern i handen, pusslat och knåpat med min sista vecka i småländska trakter. Planerna är spikade, många ska jag träffa, totalt upprymd är jag och tårar kommer spruta som ur en sorgens vattenspridare. Det är smällar man får ta.

Hur ni än viker era strumpor (eller hur ni har vett att skita fullständigt i varken det ena eller det andra), får ni ha det så bra, så hörs vi. Kram!
sign_black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>