Förberedelser pt. 2

När man tänker på juli månad, associerar man nog vanligen till heta dagar av slaviskt badande och glassätande under den så evigt gassande solen. Men sen så bor vi ju i Sverige också och den där svettiga föreställningen om sommarmånaden juli är nog mer idyllisk än sanningsenlig. Men det är inget att klaga på – inte alls. För om vädret varit enligt förväntan, har jag svårt att tro att jag skulle fått idén att sticka en halsduk med en kopp te intill mig. Som fallet nu blev (vad gäller solens medverkan, eller snarare brist på medverkan), kändes det som väldisponerad tid att maska för maska ordna mig en liten värmeanläggning att ha i Kalla Norge.
20150723_12421920150727_075322Därja.
Igår var det förresten tre veckor kvar. TRE.
För fem och en halv månad (snart 24 veckor) sedan, fick jag mitt besked. Hur i all världen 27 veckor kvar blev till 3 så fort, förblir ett mysterium. Men exalterad är jag. Och varm om halsen håller jag mig numera, och det är alltid bra. Visst? Visst.

Kram!
sign_black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>