Mys i försommaren

Jag uppskattar ärlighet, och därför ska ni få ett litet smakprov:
Det är faktiskt lite skönt här på campus utan andraåringar.
Åh boj. Hon sa det!

Det känns dumt att medge, men att bara vara vi förstaåringar (numera andraåringar?) är väldigt trevligt. Vi har som mer tid för varandra och vi tar oss tid att vara ihop.

I måndags kväll var det pannkaks-mys i ett fort av madrasser, filtar, kuddar och gosedjur.
Screenshot_2016-05-23-22-45-33
Jag, Vemund och Roche (Kanada). Amanda (Åland) tog bilden.

I tisdags lagade jag och Amanda mat och planerade vår trip i sommar. Det kommer bli så bra! Vi ska börja i Småland hos mig, sen åker vi på vandringsresa i Skåne för att avsluta med lyxhelg i Köpenhamn (och för min del stanna kvar och fira Vemund födelsedag med honom, samt träffa min danska co-year Maria).
received_1212821532071081
Det var delikat.

Igår kväll hade vi ABBA party. Med kavel, brillor och solnedgång sjöng vi så rösterna tog slut. Länge leve ABBA.
20160526_214250
Jag, Alberte (Danmark), Amanda (Åland), Magnus (Färöarna), Asta (Danmark) och Angie (Ryssland). AKA. Benny, Björn, Agnetha och Anni-Frid. 

Annars är det mest uppsats-skrivande om dagarna. Vi har något som heter IA (Internal Assessment), vilket är långa, tungt vägande betygsmässigt, uppsatser som vi skriver i varje ämne. Det är de vi dragit igång med nu.

OM NIO DAGAR ÅKER JAG HEM. Woop-woop.
Kram

sign_black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>