Testpack och en något märklig katt

Idag fick jag den goda idén att testpacka (vilket enbart är ett finare sätt att säga att jag var för klåfingrig och otålig för att låta allt packande vänta). Utav det hela fick jag två insikter:
1. Min packningslista tar hem titeln som årets Mest Optimistiska Spektakel. Ojojoj, vad bläck som kommer förbrukas då punkter ska strykas. Den där listan kommer behöva genomgå en fet retuschering för att bli användbar. Men det ska nog gå vägen.
2. Jag är otroligt lyckligt lottad som ens har en så saftig prylbank, att punkt 1 blir ett dilemma. Det är långt ifrån alla som föddes in i ett så priviligerat samhälle som jag. Det är viktigt att komma ihåg också.
My_packed_bag
Jag har en sportbag till mitt förfogande också. Med lite jäklar anamma kommer det här att gå som smort, var så säker.

Min katt, Curry, var på förmiddagen på humöret jag betraktar som båda hans charmigaste och hans absolut värsta. Jisses.
20150730_213855
Vad ska det här föreställa? Titt-ut? Karate-kid?
Jag kommer sakna honom. Mycket. Kanske sträcker det sig så långt att jag börjar sakna ackupunkturbehandlingen som mina lår bjuds varje gång han vill ligga i knäet och ”mysa”. Kanske till och med sättet på vilket han stoltserar med sina fångster genom att släpa in dem inomhus och jama tills någon kommer för att applådera hans arbete (applådera/skrika/skälla – det är ju på ett ungefär samma sak). Kanske det där lilla monstret kommer få det att värka i bröstet vissa dagar. För mitt i allt är han en fantastisk varelse, om än utan varken värdighet eller intellekt.

Och säkert far det genom era huvuden: ”Nu börjas det… Sentimentala gråt-inlägg är det väl lite väl tidigt för, Ellen?” Ni har isåfall en poäng. Så därför sätter vi punkt där för idag. Ta väl hand om er (och era eventuella knaskatter) så ska jag göra detsamma.
Kram!
sign_black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>