DU är välkommen att ta del av lite RCN-roligheter

Hej hallå i stugan!

Imorgon händer roligheter här på RCN, ser ni. Vi har TEDx UWCRCN. Det har väl inte undgått många där ute vad TEDx är för något, men om så är fallet gjorde jag er besväret att länka till wikipedia för en förklaring.

Hur som helst har det hela organiserats här, vilket i sig är väldigt spännande och exalterande, men vad som gör det hela superbt är att det ska LIVESTREAMAS. Så om ni känner att ni vill se detta fantastiska spektakel direkt i då det sker, är ni så välkomna så. Det blir både enkelt och underhållande.

5 studenter och flertaler gästpratare kommer hålla tal om allt möjligt. För vidare mer ingående information om talare och eventet i sig, tryck på dessa ord precis här.

Så till det praktiska.

När? 09:00 – 17:00 imorgon, lördag 12:e mars.
Var? Det kommer ju i realiteten ske här på campus, men hur roligt är det inte att det kan ske hemma i din soffa, ditt badkar eller medan du stryker din tvätt? Kjempekult!
Hur? Jo, nu till det fina. Det är enkelt som såhär: Klicka bara på DEN HÄR länken och var redo på utsatt tid med popcorn och rensade öron. Svårare än så blir det inte.

TEDx_UWCRCN

Idag skall vi alla tvätta öronen, damma notböckerna, sträcka på benen och göra oss redo inför morgondagen. Det kommer bli grymt!

Kram
sign_black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>