Ännu lite mer från mitt vardagsliv

Hej hallå!

Glad mars, apropå ingenting. Må det bli en fin månad.

I fredags var jag på nordiskt äventyr med min kära. Vi snö-tältade, dvs. slog upp ett tält på ett fält fyllt med snö. Det hela var väldigt spontant, men faktiskt var det inte så fasligt kallt som man kunnat tro. Blött var det, men så är det här på västlandet så det var inget nytt. Mysigt, avslappnande, mindfulness-aktigt och gott (jovisst, fredagsmyset fick allt följa med) var det också.

Resten av helgen spenderades med vänner, skolböcker, mat och svettiga armhålor av träning. I söndags sprang 20 tappra, uthålliga, själar halvmaraton. Riktigt jäkla bra tider stegade de in, och fantastiskt bra jobbade de allihop. Jag kände inte för det, därför sprang jag inte. Enkelt som sådant. Kanske nästa år. Kanske inte. Ödet får avgöra.

I veckan har jag fått tillbaka flertalet prov, och jag har blivit lättad och gett mig själv en klapp på axeln som reaktion. Jag går förmodligen emot allt vad jag som svensk (dominerad av jantelagen) borde göra, när jag säger att jag är stolt över mig själv. Så till alla PK-poliser – my apologies.

Veckan har också innehållit ett par rejält fullspäckade dagar. Jag hade kunnat kalla dem stressiga, men då låter det genast så negativt och det vore ju synd på så roliga tider.
I tisdags hade jag musik EAC, LEAF möte (miljögrupps-möte), room gathering (tre ord räcker: MUMS, mys, HAHAHAHHAHA) och övning inför Las Americas Show. Jag blev för ett tag sedan tillfrågad att vara med och dansa i showen. ”Givetvis! Det låter kul!” svarade jag utan att ens veta dansstilen jag förväntades framföra. Det kom senare fram att det var Charleston som stod på agendan (exempelvideo). Vi hade audition igår som gick bra. Återstår att se om vi kommer med eller inte.

Screenshot_2016-03-01-19-13-46
Room gathering!

12814419_1091822980882747_2301677890163553753_n
Vackert vinterväder! Creds: Edmund Cluett

International_board
International Board of UWC, vilket är styret över hela UWC (alltså extremt viktiga människor) var på besök och föreläste, småpratade vid måltider och var allmänt trevliga och intressanta.

Igår var det House Photo till årsboken som är i full produktion, nordic life skills (där vi lärde oss grunder i norska), möten och fruktsalladsfirande av vår kära Johanne som fyllde 18.

Veckan fortsätter med plugg och spännande-heter i helgen. Det kan jag återkomma till vid senare tillfälle, för mitt inlägg börjar bli alldeles för långt. Hoppas allt är bra. Kram!

sign_black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>