In i det sista

Det är dags att ta en paus från pluggandet och bloggen liksom kallade på mig.

Imorgon drar den stora examens-veckan igång. Alla mina slutprov för första året blir avklarade. Helgen har spenderats med näsan i skolböckerna och jag börjar känna mig varm i kläderna. Säker vore att ta i, men jag skulle åtminstone vilja säga att jag nu gjort vad jag kunnat.

Annars har det i veckan varit lite möten med diverse olika organisationer och överheter, i vanlig ordning, blandat med träning, soldyrkande och plugg. Det har gått fint, men sommarens så ljuvliga fingertoppar drar mig lockande i håret och jag längtar ihjäl mig efter att få släppa allt vad skola heter och bara ge hela mig åt sommarledighetens härlighet. Det kommer göra gott i varje liten cell av mig.

Och att återse min kära familj, mina vänner, mina djur, mitt hem (det som inte kallas RCN)… Gud. Enbart tre veckor kvar. AAAAH!

Men faktum är att det också innebär EN vecka tills andraåringarna fått sina diplom och farit sin kos. Det gör mindre gott, kan jag säga. Det är förvisso livets (RCNs) gång, och det måste vi helt enkelt acceptera, men det känns trist att halva familjen lämnar oss så snart.

Nu återstår att skriva en bunt slutprov med min finaste handstil och de hjärnceller som kvarstår, att rödgråten vinka av mina bröder och systrar, att fara på upptäcktsresa med mina co-years till en ö (som en skolresa), att packa ihop alla ägodar jag har här, att sätta mig på nattåget mot Oslo och därefter… Därefter ska jag återförenas med min familj och ge min hjärna (som på senare tid börjat anta formen av ett russin) och kropp en tre månaders time-out.

Hallelujah. Hem till detta ska jag:

_MG_0489
Saknade vänner…

2015-05-14 15.36.41
Jag upprepar: Saknade vänner. (Som djurmänniska har jag verklig abstinens)

20150621_122500
Hem til min kära famillj. Här ser vi min mor som stickar. Har saknat andan i vår familj: Löwgren Hittar Lösningen.


20150804_215802
Min syster och min närmsta vän. Snart. Snart. Snart…

Hoppas ni har det bra! Och jag förutsätter att du som läser är min släkting (bara rent realistiskt sett…), så jag kan väl också tillägga: VI SES SNART!
Kram
sign_black

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>